Okulumuz Hakkında

(332)
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak. Kurumun varoluş amacına değer katan çalışanlarda, kurumsal aidiyet kültürünü geliştirmek.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine : 75 km İlçe Merkezine: 25 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Türkmenkarahüyük Mahallesinin temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Sportif Etkinlikler

Geleneksel çocuk oyunları (mendil kapmaca, kaleli yakan top) kursu ve satranç kursu okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilerimize verilmektedir.